divendres, 17 d’abril del 2015

SOBRE EL GRUP CAVALL BERNAT I LA TROBADA DE COLLBATO

SOBRE EL GRUP CAVALL BERNAT

El Grup Cavall Bernat no atura les seves activitats. El proper 26 d’abril a la vila de Collbató, està prevista la Segona Trobada d’Escalada que pretén reunir tots aquells entusiastes montserratins que vulguin gaudir d’una jornada excepcional.
Sota la batuta de Josep Massana i dels seus col·laboradors més fidels, la trobada està organitzada i pensada per a tota mena de públic tot i que el nom ens fa pensar, solament, en aquells practicants actius de l’escalada. Res més lluny d’això. Les activitats previstes abracen, de la manera més genèrica possible, totes les branques de l’excursionisme tot i que l’escalada – com no podia ser d’altra manera – en serà l’estrella principal. Però qui renunciaria a una bonica caminada primaveral enmig de vinyes i camps d’oliveres sota l’omnipresent Muntanya? Organitzades o no, aquestes excursions prometen ser d’un gaudi esplendorós.
No menys interessant serà el menú que es podrà degustar un cop acabada “la feina,” i també abans de començar-la. En Josep Massana ha preparat uns exquisits menjars aptes per a tots els gustos.

Amb la finalitat d’unir totes aquestes opcions excursionistes i d’aplegar la més àmplia diversitat de generacions de muntanyencs, el Grup Cavall Bernat ens convida a participar en aquesta trobada. Joves i més grans podran compartir cordada sigui escalant o bé caminant per uns senders plens de bellesa i en acabat, encara, una exposició recordatòria dels tres – mil del Pirineu. Cada cim una cullera o una forquilla. Una feina de tità feta per un expert muntanyenc (Vicenç Soto) que ha petjat tots aquests cims i que ens posarà la mel a la boca.

I com a traca final, no ens podem perdre el film que ens explica els nostres orígens montserratins: Pioners. Un reportatge de Miquel Pérez, Pere Carbonell i Miquel Vilaplana que va rebre la Menció del Jurat al darrer Festival de Cinema de Muntanya de Torelló. Imprescindible per a tots aquells, especialment els més joves, que vulguin saber com es va començar a escalar a Montserrat.

En fi, tot un luxe que no cal perdre’s després d’haver gaudit de la bona companyia en el marc incomparable del nostre estimat Montserrat.


Josep Fatjó
17 d'abril del 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada