dijous, 23 d’abril del 2015

HOMENATGE A EN JOAN NUBIOLA I CALLÍS




Desprès del dinar de la Trobada, el Grup Cavall Bernat homenatjarà a un dels seus fundadors, traspassat el passat 16 de desembre del 2014, en Joan Nubiola i Callís (1930-2014)

Adjunto un paràgraf del díptic que es donarà el diumenge amb motiu d'aquest homenatge, escrit per en Antonio García Picazo.

"CINC ESTRELLES MÉS UNA"

"Era un personatge eufòric, alegre, divertidíssim i sempre optimista. Tot sovint es reia de si mateix. Fou un escalador de la corda lligada al pit com els escollits de l'escola més prestigiosa, la dels pioners. Amb aquella tècnica ens deixà unes precioses i increïbles primeres en companyia del seu etern company en Josep Maria Torras. Plegats, després de tants anys varen formar una cordada cèlebre i mítica. Varen ser moltes les vies que van obrir, i també moltes les roques montserratines verges que van arribar a escalar per primera vegada batejant-les per sempre més. tots els qui practiquem l'art de l'escalada coneixem sobradament les seves línies montserratines, i fins i tot en venerem algunes per la seva indiscutible elegància"

"Un altre tema que no hauríem d'oblidar és que va ser un dels escaladors que més va promoure la unió entre els pioners i les noves generacions. Les agulles de Montserrat de ben segur que ja troben a faltar el seu millor representant i per a mi el meu mestre. Deu, estarà d'enhorabona per rebre algú tant divertit com ell"

I més coses que ens recordaran el proper diumenge, la seva muller Maria Lluïsa, la seva gran companya i els seus fills.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada