dimecres, 11 de juny del 2014

UN ALTRE NOTA INFORMATIVA


Hem tingut diversos problemes amb el compte de la Caixa que vam obrir per cobrar les inscripcions de les Trobades.
La història es que si es fa l'ingrès des d'una oficina que no es de la Caixa, s'ha de posar el numero IBAN i a continuació el numero de compte:
ES85 2100 4547 2422 0015 4993,
a més incloure el nom del beneficiari, en aquest cas els Amics del Museu. Desprès fer l'ingrès des del caixer o be per internet, no ho pots fer directament a caixa perquè et cobren comissió.
Si ho fas des de la mateixa Caixa, no cal el numero IBAN ni el nom del beneficiari, però també s'ha de fer pel caixer o be per internet, ignoro si ho fas per caixa si et cobren comissió.
En fi, es com ho gestiona la Caixa per una Associació que voldria pagar les mínimes comissions de manteniment.
El nostre desig era fer-ho el mes econòmic i fàcil possible, però sembla que no ha estat així, per això us demanem disculpes.
 
Avui hi hem anat a parlar, volem que fins divendres, donin totes les facilitats i ja esbrinarem quina es la millor solució perquè a tothom li sigui més fàcil.
 
Sentim les molèsties que us hem pogut ocasionar, que no son pas per culpa nostra, però que si ens ha perjudicat notablement.
 
Entenem que si us es molt problemàtic realitzar l'ingrès, acceptarem que ens pagueu el mateix dia, però us demanem que ens ho comuniqueu pel correu, museubruc@gmail.com
 
Moltes gràcies per la vostra paciència i comprensió.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada