dijous, 27 de març del 2014

VISITA AL MUSEU D'UN GRUP DE LA PALMA DE CERVELLÓ


Amb la idea de donar a conèixer el Museu de la Muntanya de Montserrat del Bruc, s'ha previst organitzar diverses visites guiades pels grups que ho demanin i concretin dia i hora. A partir del mes de maig s'obrirà l'Oficina de Turisme i el Museu tots els diumenges al mati.

Dimarts 25 de març.
Visiten el Museu i altres llocs d'interés del Bruc, un grup de persones grans de La Palma de Cervelló i rodalies.
 Anàven acompanyats per la regidora d’Afers  Socials i el Tècnic de Dinamització de la gent gran. Era una visita concertada que va començar a les 09,30 i va acabar a les 14 hores.
 Desprès de la benvinguda, el tècnic de turisme els va explicar la historia de l 'edifici municipal que acull el Museu de la Muntanya de Montserrat del Bruc, Can Cases, edifici modernista de finals del segle XIX.
 Tot seguit i en dos grups, van visitar el Museu inclòs l’audiovisual. Van rebre les explicacions que els hi van fer mes entenedor el contingut de les instal·lacions museístiques.
A continuació van visitar el lloc on es troba l’estàtua del Timbaler del Bruc, on se'ls va explicar la historia de les Batalles del Bruc contra l’invasor francès, el significat del monument i la seva construcció.
 La visita va finalitzar a la masia anomenada La Vinya Nova a les restes de la Casa de Convalescència que en aquell lloc va erigir el Monestir de Montserrat
Va acabar la visita amb un dinar al restaurant La Vinya Nova. El numero de visitants va ser de 59 persones.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada