diumenge, 23 de març del 2014

Hola Amics, Desprès d'un temps sense publicar res, tornem a agafar el fil i anirem informant de les diverses activitats que estem preparant.

A través d'en Josep Massana Massana i un grup entusiasta per continuar aquestes Trobada, el passat dia 19 d'octubre del 2013 es va tornar a fer la Trobada del Grup Cavall Bernat, aquest any la XXXI al camp d'esports de Monistrol. Va ser un èxit.

L'Associació d'Amics del Museu de la Muntanya de Montserrat del Bruc i el Grup Cavall Bernat han decidit treballar junts per continuar organitzant les Trobades i altres activitats i al mateix temps donar impuls al Museu de la Muntanya de Montserrat ubicat a l'Ajuntament del Bruc.

A continuació trobareu la informació de l'activitat d'Agulles que se celebrarà el proper dia 15 de juny, ja anirem informant.

També us informem que a partir del dia 4 de maig el museu començarà a obrir cada diumenge de 9,15h a 14,15h i la resta dels dies es podrà visitar concertant la visita al telefon mòbil 696.62.95.47 d'en Pere Redon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada