dilluns, 22 de febrer del 2010

El Món Màgic de les Muntanyes


El Món Màgic de les Muntanyes
A càrrec de l’Ester Sabadell

Aquesta projecció és un viatge, un viatge pels llocs més salvatges de la Terra. Des del Karakorum, el lloc més abrupte del món, on es concentren el major nombre d’altes muntanyes, s’inicia una aventura, l’escalada del Hidden Peak, la primera muntanya de més de 8000 metres que l’Ester va intentar pujar.


Més tard en aquest mateix massís, va ser el torn del Broad Peak (8125m). Pel camí havien passat 8 anys, plens de projectes, expedicions, moments dolços i altres durs. A l’Himalaya va aconseguir escalar l’Ama Dablam (6856m), la muntanya més sagrada dels sherpes i una de les més boniques del món. Darrera de cada aventura s’amaguen històries, cultures, persones, llegendes... com en el cas del Desert Líbic on els secrets queden amagats sota les dunes del Gran Mar de sorra. Un gran espai en blanc que l’Ester, junt amb un equip del programa “Al Filo de lo imposible” van travessar caminant, uns 800km, el desembre del 2004.


També la història de Hermann Buhl, el conquistador del Nanga Parbat, la primera muntanya de més de 8000 metres que l’Estar va escalar. O des del continent Antàrtic, l’últim continent en ser explorat, on encara es pot trobar la Terra anterior a l’home, i on encara s’escolta les grans gestes del exploradors polars, com és el cas de Ernest Shackleton i els seus homes.

Tots aquest lloc, aventures, escalades, històries... es podran veure en la projecció El Món Màgic de les Muntanyes. Experiències on la motivació i la superació personal es converteixen en el fil conductor d’una vida on enfrontar-se a l’adversitat i el coratge ha estat clau per seguir endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada